Alfa Romeo 155: Achter veren

Bouwjaar: 1992

Graag uw aandacht voor het volgende:
Ik heb een Alfa 155 1.8 TS uit 1992, alleen heb ik problemen met mijn achter veren. Volgens de garage is hier weinig aan te doen, maar er moet toch een oplossing zijn om dit probleem op te lossen? Ik hoop dat iemand mij advies kan geven hoe ik dit moet oplossen.
Alvast bedankt voor alle reactie's. MVRG Michel.

Boogieman

Geplaatst door Boogieman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 155? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

wat is het probleem wat doen de achter veren niet wat jij wil dat je doen.

Boogieman (0), 19 jaar geleden

Beste Peter,
Zodra met drie mensen in mijn auto zit lich ik bijna op de grond met mijn koffer bak. Ik kan bijna niets vervoeren anders geeft dat problemen met verkeers heuevels. Bij de garage hebben ze alles na gekeken en de hulp veren er onder uit gehaald echter blijft het probleem zich voor doen. Er werd wel gemeld dat nieuwe schokbrekers misschien iets zouden verbeteren maar het zou niet de oplossing zijn. Ik denk zelf dat er wel stugeren veren zijn of iets waarmee ik mijn auto zou kunnen ophogen maar zou niet weten waar ik dat zou moeten doen. Bij de garage kijken ze er een beetje somber tegen aan. Heb jij mischien een oplossing?
Mvrg Michel.

alfatec (0) PRO, 19 jaar geleden

hulpveren eronder?

M.A.D. hulpveren B.V.
Wiltonstraat 53
3905 KW Veenendaal
Fax: 0318-541213

succes!

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

probeer eens gas gevulde schokdempers van monroe, doordat dat deze met gas gevuld zijn zal de auto stugger worden.

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

als je andere schokdemper monteerd helpt niet of je moeten zo slecht zijn ( dat als je de auto naar beneden drukt dat de auto door blijft veren ) advies progressiefe veren monteren of hulpveren (progressiefe veren zijn veren als ze zwaarder worden belast stugger gaan veren dus zakt de auto minder door)

yana (0), 18 jaar geleden

Hij is ook verlaagd zeker? Dan zie je dat wel vaker.Je kúnt Koni Sport demper eronder monteren, die zijn écht hard, die veren bekant niet in. Wel oncomfortabel.

Boogieman (0), 14 jaar geleden

Heren,

Bedankt voor alle info die ik van jullie heb gekregen, ik heb de auto inmiddels verkocht.

Mvrg Michel boog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.