Alfa Romeo 156: airco en stationaire problemen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 ts

ik heb 2 problemen ten eerste: bij eerste start auto loopt paar seconden goed daarna hikt hij een paar seconden en dan is het weer goed (doet hij al maanden) nu word het probleem ook al erger begint nu ook soms bij warm stationaire te hikken/3 cilinders lopen er zijn geen foutcodes dus iemand idee?

ten tweede: mijn airco schakeld wel in als ik de auto start ook kan ik hem uitschakelen binnen maar als ik hem aan wil zetten binnen moet ik de airco schkelaar en de binnen recirculatie schakelaar aan zetten dan schakeld hij weer in als ik de binnen recirculatie weer uitzet blijft de airco wel gewoon werken voorheen kon ik gewoon met alleen de airco schakelaar aan en uit zetten.(is het ook normaal dat het lampje in de schakelaar eerst knippert en dan pas blijft branden bij inschakelen bij mijn vorige alfa ging hij altijd gewoon gelijk aan.

jpa

Geplaatst door jpa (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Pascal Limpens (0) PRO, 15 jaar geleden

Wat de airco betreft, laat hem ff uitlezen>
Is de makkelijkste en snelste oplossing.

Succes, Pascal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.