Alfa Romeo 155: Alfa 155 Remt achter maar op 1 as

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.7 TS

Hallo mensen,

ik zit met het volgende probleem, Mijn linker achter rem doet helemaal niks meer na het vervangen van mijn remblokken.
de remmen RV LV en RA werken zoals het hoort. de handrem werkt aan beide kanten ook goed, maar als ik Links achter wil ontluchten gebeurd er niks, ik blijf druk op het pedaal houden als de nippel open word gedraait bij de klauw. als ik de nippel los draai zakt het pedaal ook niks in.. en komt er geen vloeistof uit het nippeltje,

Het volgende heb ik al gecontroleerd,

-Remklauw los gehaald, schoon gemaakt. zuiger naar binnen gedrukt en daarna even met de compressor op druk gezet, de zuiger komt er netjes uit dan

-Remleiding voor en achter los gehaald, door geblazen.. ook geen probleem,.

-hoofdremcilinder schoongemaakt (werkt ook zoals het hoort)

dan blijft als enige de remkrachtverdeler nog over lijkt mij.. alleen aangezien ik geen brug heb word het moeilijk om die even snel te vervangen,..

Zie ik iets over het hoofd ?of heeft iemand hier ervaringen mee, ??..

Alvast bedankt :)

mv gr richard

richard1988

Geplaatst door richard1988 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 155? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

Remslang LA verstopt ?!?! Controleer dit.

kaleido 1 (1620) PRO, 10 jaar geleden

Even van achter naar voren terug werken , de vaste leiding voor de remslang los draaien , komt daar olie dan zit je slang verstopt zoals ralf voorsteld , komt daar ook al geen olie een punt verder naar voren zoeken enz.

richard1988 (0), 10 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reacties,

Na een avondje door sleutelen heb ik het probleem gevonden, na alles te hebben geprobeerd heb ik de auto toch maar op hoge bokken gezet en de remkrachtverdeler los gehaald, daar bleef dus wel 1 pen in hangen.. ik heb de pen los weten te schrikken en de rem werkt weer zoals het moet :)

Nu heb ik alleen wel een ander klein probleem, de handrem werkt nog maar voor +- 25% van wat het eerst was.. als ik aan de handrem trek onder het rijden merk ik praktisch niks.., maar als ik stil sta en weg rij merk ik toch wel veel weerstand, ook kan ik de wielen niet met de hand draaien als ik ze van de grond heb..heb hier verder nog niet na gekeken omdat ik het wel laat genoeg vond :), maar misschien hebben jullie nog wat tips voor ik bezig ga.

Gr Richard

richard1988 (0), 10 jaar geleden

Het handrem probleem is niet opgelost, maar ben er wel mee door de apk gekomen.. was blijkbaar toch voldoende nog,.

Bedankt voor de reacties, het probleem is bij deze opgelost

mv gr richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.