Alfa Romeo 147: Alfa Romeo 147 slaat niet meer aan

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Goedendag,

Ik heb een probleem met mijn alfa(alweer) auto slaat helemaal niet meer aan, als ik de auto uitlees krijg ik de foutcode U1600, ik weet dus dat het aam de startonderbreker zou moeten liggen, maar ik kan die kabel niet volgen die gaat onder het dashboard in een grote bundel en weg is ie, stekkertje even opnieuw in de antenne doen helpt niet, ik heb al veel te veel geld uit gegeven aan dit ding, en ben er nu echt klaar mee, weet iemand hoe ik dit misschien makkelijk kan oplossen? Iemand een goede tip?


Met vriendelijke groet
Brandon

Brandon95

Geplaatst door Brandon95 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

firedriver (55), 7 jaar geleden

En met je reservesleutel.
gr.

Brandon95 (0), 7 jaar geleden

[quote=firedriver]En met je reservesleutel.
gr.[/quote]

Heb ik niet als ik die zou hebben had ik dat natuurlijk allang geprobeerd. Code kaart heb ik ook niet voor een noodstart en dit kost 51 euro vind het erg duur om alleen even uit te proberen.

firedriver (55), 7 jaar geleden

Hoe kan je anders het weten, ik probeer ook van alles, we kunnen geen wonderen maken hé, zou het eventueel aan de batterijtje liggen, alles kan.
Ik weet het, niemand geeft graag centen uit, maar soms heb je geen keus,
gr.

Hans4040 (300) PRO, 7 jaar geleden

Het probleem is vaak dat mensen een 2e hands auto kopen zonder te vragen naar reservesleutels, codekaarten, boekjes, enz....
Dit is een vaak terugkerend probleem en worden wij op dit forum vaak mee geconfronteerd.

Wat betreft de boekjes (handleidingen), deze zijn vaak nog te vinden op internet en anders bij de dealer van het betreffende merk.
Reservesleutels, codekaarten, enz. zijn ook bij te bestellen bij de dealer.
Dit voorkomt een hoop problemen.

Autorijden is niet gratis, maar het helpt wel als je de zaken voor elkaar hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.