178 bezoekers online

Alfa Romeo 147 2001: Startmotor alfa 147 2.0 G3 gas

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Geoedendag.
Ik heb een alfa 147 2.0 met die flippertjes
Nou ben ik niet zo vreselijk goed bekend met auto's en motoren maar volgens mijn buurman is het probleem de startmotor.

Als ik m op contact zet dan doet ie helemaal niks. Maar sinds ik een relais heb vervangen klikt ie wel maar krijgt de startmotor geen stroom lijkt het wel.
Nou is mijn vraag waar moet ik precies zijn en hoe kan ik alsnog deze auto laten lopen zodat ik m eventueel naar een garage kan rijden?
Hij rijdt trouwens op benzine en G3 gas.

Met vriendelijke groet,
Pascal sol.

Pascal89

Geplaatst door Pascal89 , lid sinds 3 jaar geleden

2 Reacties

0

DanielDeMonteurInOpleiding, 3 jaar geleden

Sowieso eerst de accu en de dynamo (laten) checken, want daar zou het eventueel ook aan kunnen liggen. Maar zoals uw buurman al zei, het zou ook best aan de startmotor kunnen liggen, of aan het contact zelf (dat de connectie tussen de draden van het contact niet helemaal 100% is)

Maar ja, mijn naam zegt het al, in opleiding dus ik kan het fout hebben, maar van fouten kun je leren ;)

Ik hoop dat je hier iets aan hebt

Groet, Daniël, De monteur in opleiding

0

ferdinand, 3 jaar geleden

Heb je hem met een hulp accu proberen te starten.Wat doet hij dan.
ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.