Alfa Romeo Spider: alfa romeo spider

Bouwjaar: 1975, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

ik heb staan een alfa romeo spider die niet meer start, nu heeft iemand ooit aan dit autootje iets met de ontsteking gedaan....... hij had er helaas geen verstand van want dit is het gevolg. maar goed, kan iemand mij iets vertellen over de aansluitingen van de ontsteking? deze ontsteking is elektronisch gemaakt, er zit dus een moduultje nu bij de bobine gemonteerd en de aansluitingen van het moduul op de bobine kloppen niet...... en misschien nog mooier; heeft iemand een schema??

Vinnie14

Geplaatst door Vinnie14 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo Spider? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Theo Sparenburg (10), 14 jaar geleden

Om een betere vonk te krijgen en het inbranden van puntjes te voorkomen waren er in de tijd nogal wat systemen op de markt. Zonder een merk te noemen van het apparaat dat op deze auto zit vrees ik dat je geen reacties zult krijgen. Dus; welk merk is het, welke kleuren draden zitten erop, zijn de contactpuntjes gehandhaafd? Foto's zouden wellicht ook helpen.

Wellicht is het mogelijk om dit probleem op te lossen door simpel de originele situatie weer te herstellen.
Er is ook een Spider club (kijk maar even op Internet) waar veel kennis aanwezig is.


vr.gr. Theo Sparenburg

flow (0), 14 jaar geleden

www.alfaspeed.nl daar moet je zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Spider of stel zelf een nieuwe vraag.