Alfa Romeo 156: auto pakt soms niet aan

Bouwjaar: 1999

ik heb een 156staan en soms pakt deze niet aan het is een 1.6 16v twin spark sleutel lampje gaat wel uit transponderantenne al vervangen storingen uitgelezen 304 54784 821 heeft iemand een idee

jan4983

Geplaatst door jan4983 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

justin6077 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je een code kaart?
Als dit wel het geval is kun je hem dan starten met behulp van deze kaart.
Hoe moet je dat nu doen hè??????
Je duwd het gas pedaal in en zet de auto op contact en dan zie je het sleuteltje branden wacht dat hij uit gaat( let op hij gaat ook heel even uit maar dat bedoel ik niet), laat het gaspedaal los het lampje gaat nu knipperen dit is ook de aantalen die op het kaartje staan tel deze en druk dan het gas weer in tot het lampje uit gaat ga dan naar de volgende.
Na de laatste dan knippert het lampje sneller en dan weet je dat de code is geaccepteerd.
Als de auto dan wel start licht het probleem in je sleutelcodekastje, deze zit boven de zekeringkast en heeft de kleur geel kan ook zwart zijn.
Succes Roy

jan4983 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor de info roy de auto heeft helaas nog niet weer dit probleem gehad maar ik heb er een kopie van gemaakt voor het geval dat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.