Alfa Romeo 159 : Bedieningsknop deuren op middenconsole werkt niet meer

Brandstof: Diesel

Van de ene op de andere dag werkt de ontgrendel/vergrendelknop op de middenconsole van mijn 159 jtdm bj 2006 niet meer, de asr en alarmlichtenknop werken wel, omwisselen van de module voor een andere geeft hetzelfde probleem.
Ook niets in de instellingen veranderd dus daar ligt het niet aan.
Weet iemand of er een apart relais voor die knop is , de verlichting in de knop werkt gewoon en de ring begint ook te branden als de deuren vergrendelen zodra ik harder rijd dan 20 km/h.
Iemand een idee waar ik naar moet zoeken?

John5695

Geplaatst door John5695 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 159? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

John5695 (0), 4 jaar geleden

Nu een jaar verder eindelijk de oplossing gevonden, bleek te gaan om een draadbreuk in de bekabeling van de bestuurdersdeur, de kabel bleek door het raam doorgesleten te zijn bij het op en neer gaan , kabelboom na herstel anders teruggeplaatst zodat deze nu vrij ligt, bleken meerdere draden al bijna door te zijn.
En aangezien de unit in de bestuurdersdeur een canknooppunt is gaf deze dus meerdere storingen op een gegeven moment.
Hopelijk dat iemand anders hier ook wat aan heeft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 159 of stel zelf een nieuwe vraag.