Alfa Romeo 164: dieselmotor

Bouwjaar: 1994

ben in het bezit gekomen van een boot waar een losse alfa romeo motor bij zit een vm moter deze zouden ze in deze boot bouwen heb dit spul ingruild en wil dit verder afbouwen wat mij opviel is als je demotor met de hand draaid zie je de krukaspoelie en het vliewiel zijdelinks heen en weer bewegen mijn vraag is is dit normaal of is deze moter aan zijn eind bij ronddraaien is het net of er geen compressie word opgebouwd wie weet er trouwens nog zo nmotor te koop groetjes gosse

gosse3818

Geplaatst door gosse3818 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 164? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

volgens mij is dat niet goed. krukas ( en vliegwiel) draaien in een lager en horen niet heen en weer te bewegen, dus wsl lagers eruit. Trouwens, VM is volgens mij een (Italiaanse) fabrikant van dieselmotoren, liggen ook in sommige Chryslers. Sjaak

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Idd is italiaans, ligt ook in sommige transits en chrysler en alfa.

christ70 (0) PRO, 17 jaar geleden

Het 2.5 VM blok heeft ook in de Opel Frontera gezeten (2499 cc, VM Motori 41B).

mafkees1 (0), 17 jaar geleden

vm motoren zijn iig niet origineel lafa romeo, want alfa romeo ontwikkeld nog steeds in samenwerking met bosch eigen diesel motoren.

primera p11 (0), 17 jaar geleden

Vm is een motoren fabrikant en heeft niets met alfa te maken, bouwt voor verschillende auto fabrikanten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 164 of stel zelf een nieuwe vraag.