Alfa Romeo 156 2002: G3 installatie/inhouden bij warme motor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 1800

Ik ben in het "gelukkige" bezit van een Alfa 156 Sportwagon uit 2002. Vanaf dag 1 ben ik niet tevreden over de motorische prestaties van de auto. Dit lijkt niet op te lossen.

Nu komt er weer een probleem bij wat na 5 garagebezoeken ook niet voorbij is.

De auto houdt in bij warme motor op LPG. Bij optrekken is het horten en stoten tot de 2500 toeren, daarna gaat het lanzaam maar soepel. Op benzine doet het zich niet voor. Volgens LPG specialist zit probleem niet in G3 installatie maar in de ontsteking...

Heeft iemand vergelijkbare problemen (gehad)? Hoe zijn ze opgelost/welke oplossingen hebben niet gewerkt.

Alvast bedankt

Rammelbak

Geplaatst door Rammelbak (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

japie5170 (0), 19 jaar geleden

ik heb ook het probleem gehad maar dat deed hij bij overschakelen op lpg, het was net of er een cilinder niet helemaal meewerkte.Dit probleem had hij met regelmaat.
oplossing: er zijn 2 aansluitstekkers onder de motorkap voor aansturing van de lpi injectoren. Na deze gereinigd te hebben loopt de motor al weer sinds een half jaar probleemloos, Wie weet.

Rammelbak (0), 19 jaar geleden

De bougies zijn vervangen en de auto loopt weer als vanouds. Dit was wel 25000 km onder het normale onderhoudsinterval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.