Alfa Romeo 156: Groot licht & claxon weigeren !pleh

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 TS

hallo, ik heb deze week een voor het eerst een alfa gekocht en word al geplaagd door wat kleine zaakjes.

mijn grootlicht wil niet constant blijven branden als ik het de bediening van mij af duw, maar wanneer ik sein brand hij gewoon. ook blijfthet "lamp defect" lampje branden terwijl ik geen kapotte lampen kan vinden. zou het probleem in de schakelaar zelf zitten of in de computer/relais die dit stuurt. heeft er iemand ervaring met dit probleem ?

ook werkt mijn claxon niet, moet ik de kap van mijn stuur er gewoon afstrekken om er onder te kijken of zit hij me schoeven vast ? dan kan ik even rondzoeken of ik iets kan vinden

gr k

alfa88

Geplaatst door alfa88 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

groot licht is waarschijnlijk de schakelaar zelf de oorzaak van,
Het defect lampje geeft aan dat de stroom links en rechts verschillend is . Dit kan ook gaan branden bij verschillende lampjes of een slechte verbinding(massa)

Eerst maar de claxon opzoeken en meten of daar iets mis is..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.