Alfa Romeo 156: koelvin

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8..16v

wij hebben hier een alfa 156 staan met het volgende probleem de koelvin slaat alleen in als de airco aan staat zet je de airco uit dan loopt de motor warm mijn vraag is wie weet hoe de koelvin word aangestuurt en wie heeft er misschien een schema?

jantjes

Geplaatst door jantjes (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stermonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Controleer de tempvoeler op het thermostaathuis.

jantjes (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=jantjes]wij hebben hier een alfa 156 staan met het volgende probleem de koelvin slaat alleen in als de airco aan staat zet je de airco uit dan loopt de motor warm mijn vraag is wie weet hoe de koelvin word aangestuurt en wie heeft er misschien een schema?[/quote]
probleem opgelost we hebben met onze uitlezer de koelvin aangestuurt toen hoorde we het relais wel tikken dus toen bleek de weerstand defect te zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.