Alfa Romeo 166: mistachterlicht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2. jtd

Biede mistachterlichten branden niet Lampen en Zekeringen goed heb verschillende relais omgeruild maar geen resultaat ook doos v/d trekhaak geen spanning(org alfa). Weet iemand waar het relais zitvan de mistlamp? Wie weet de oplossing. ps. lampje op daschbord werkt wel

nouky

Geplaatst door nouky (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 166? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alfa_romeo (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Heb je al nieuwe bolletjes erin gedaan want soms kan je niet zien ofdat deze nog heel zijn of kapot.Heb je een constante plus draad op je stekker doos van je trekhaak zitten.Er zijn weleens bedrijven die de constante plusdraad onder de auto door laten lopen waardoor deze doorschuurt en kortsluiting maakt en er een hoofdzekering uitknalt.Het relais is nog heel want je controle lampje wordt ingeschakeld door je mistlamp relais.

groeten van een alfa freak.

Averdonk (0) PRO, 17 jaar geleden

Zit er een 13-polige stekkerdoos aan de auto?

nouky (0), 17 jaar geleden

Bolletjes zijn goed, Gecontroleerd met multimeter evenals de zekeringen, stekkerdoos is inderdaad 13 polig hier heb ik alleen een extra massa en een extra plusdraad bij in gezet, de aansluiting in de koffer is gewoon orgineel (stekkers) Heb de stekkerdoos al los gehad is nieuw geen oxydatie ook aan het pinnetje voor doorverbinding ligt het niet,en aan de plusdraad ligt het ook niet accu in koffer draad schuurt nergens langs.Over welke hoofdzekering heb je het en waar zit die?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 166 of stel zelf een nieuwe vraag.