Alfa Romeo 147 2000: Richtingaanwijzer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

RAW linksachter en rechtsvoor werken niet. Lampen zijn goed. Geen spanning op stekkers. Bij alarmlichten zelfde probleem. Knipperautomaat zit die in de zekleringkast verwerkt? Of zou alarmlichtschakelaar defect zijn. Misschien een veel voorkomend probleem?

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb even verder gemeten. Als men op de draad van RAW linksachter spanning zet bij de zekeringkast, gaat deze branden. Er zit achter op de zekeringkast een printplaat met raw relais en EOBD stekker etc. Vlg. de dealer kostb deze 275 Euro en wordt op chassisnr. bestelt en is alleen voor deze auto te gebruiken. Dus gebruikt is dan ook geen optie. Of wel?

karpoezi (0), 16 jaar geleden

vaak verschillende cirquits zijn doorverbonden, en zaken die logish bekeken niets met elkaar te maken zouden heben hangen toch aan eenzelfde zekering en/of relais, en dat staat er niet in het instruktieboekje.
Ik zou maar alle zekeringen eens goed controleren , en goed betekent : er uit halen en meten..zou niet de eerste keer zijn dat er een "onzichtbaar" scheurtje in zit.
Alarmlichten relais kan ook defect zijn , er wordt veel mechanish getikt heen en weer daar in en kontakten komen los te zitten en dat is ook zo direkt niet zichtbaar, en die loodkontakten moeten opnieuw verhit/gesoldeerd worden.

arjankempeneers (0) PRO, 16 jaar geleden

Relais zit op printplaat gesoldeerd.

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Trek het rubber van de doorvoer van de auto naar de achterklep eens open. Zit daar geen afgeknapte (massa) draad tussen? Vaak een bron van ellende bij deze auto's. Zelfs als er niet een aansluiting voor de raw zit kan het nog de oorzaak zijn van een niet werkende lampjes. Kijk maar es!

Sytze

arjankempeneers (0) PRO, 16 jaar geleden

Body mudule achterop zekeringkast vervangen en probleem is opgelost.

Bedankt

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Dus dat kan ook nog.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.