Alfa Romeo GT 2005: Ruitenvloeistof tank loopt leeg in een week tijd (lekkage?)

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900

bij een grote beurt bij kwik fit had ik doorgegeven dat mijn ruitensproeiers het niet doen. ik dacht echt dat ze verstopt zaten of pomp kapot.
enige wat hun hebben gedaan is bijgevult en ze deden het weer. een week later weer hetzelfde. maar het lag helemaal niet aan de sproeiers. De tank was leeg. hij lekt dus ergens. Kwik fit had weer bijgevult en eronder gekeken. Er is geen lekkage te zien want ja in een week tijd leeglopen gaat wel erg langzaam. Hun conclusie: toch maar ff bij de dealer langs rijden :S

Kan zo een tank nou echt lekken of slangetjes ergens. heeft iemand enige advies?

cypresix

Geplaatst door cypresix (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo Gt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

lijkt er op dat een slangentje of aansluiting niet goed is er zit niets anders op dan de slang tevolgen van af de tank.
en ja dat is kwikfit de buit binnen en nu ze moeten gaan zoeken en veel tijd er in moeten steken verwijzen ze naar de dealer dan kun je tenminste niet zeggen dat kwik fit duur is want ze zorgen er voor dat dat buiten hun deur valt zodat de dealer als dure garage uit de bus komt en hou komt dat nou toch.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Gt of stel zelf een nieuwe vraag.