Alfa Romeo GT 2007: selespeed probleem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000

al enige tijd olieverlies van de selecspeed, waardoor de semi automaat blokkeert in1e- 2e versnelling, beetje olie bijvullen dan gaat het wel weer. Bij vlagen is het erger en is het lastig de zaak weer draaiend te krijgen en blijft de selespeed zelfs in zijn 1e versnelling steken. soms pakt hij het weer op, vaak ook niet. kan natuurlijk de hele zaak vervangen maar is kostbaar, of bij blijven vullen maar he probleem lijkt wel steeds op te reden. Suggesties wat te doen? Of een idee wat de oorzaak kan zijn?

alfaselec

Geplaatst door alfaselec (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo Gt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

primera p11 (0), 12 jaar geleden

Ja,je geeft het zelf al aan,dus je weet wat je te doen staat.
Zo'n selespeed is ook alleen leuk voor de lease.
Je kunt er je geld goed in kwijt in dat soort gerobotiseerde bakken.
Er zit niks anders op dan de boel los te maken.

WhizzMan (0), 12 jaar geleden

Ik zou eerst eens uitzoeken waar het olieverlies precies plaatsvind? Dan weet je in ieder geval welk deel je moet vervangen, als dat al moet. Straks is het alleen een koppeling op een leiding even strak draaien of zo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Gt of stel zelf een nieuwe vraag.