Alfa Romeo 166: Uitbreken achterzijde links bij rotondes

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4 JTD

Mijn Alfa 166 2.4 JTD is 11-02-2010 APK goedgekeurd.
Reeds voor de keuring merkte ik op dat tijdens het rustig inhalen met 90 km. de auto wwat zwalkte.
Echter na de Apk reed ik bij een roronde waar de auto gevaarlijk uitbrak linksachter en dwars over de weg zwalkte en op de rotonde tot stilstand kwam.

Nieuwe bussen laten monteren maar ook de alfaspecialist weet het niet. Voor liggen nieuwe zomerbanden en achter winterbanden. Ik ben na 1000 euro reparaties een beetje radeloos.
een slimme die die oplossing weet of een speciale garage.

wuppy

Geplaatst door wuppy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 166? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Slechte schokdempers?

WhizzMan (0), 14 jaar geleden

Sowieso geen winter- en zomerbanden combineren. Altijd of winter- of zomerbanden monteren op alle 4 de wielen. Vanwege het verschil in grip kunnen gevaarlijke over- of onderstuurreacties optreden.

Zijn de banden wel goed op spanning? Is de auto wel goed uitgelijnd? Uw woonplaats is niet zichtbaar, het is dan ook lastig om een goede specialist/dealer bij u in de omgeving aan te raden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 166 of stel zelf een nieuwe vraag.