Alfa Romeo 146: Uitlijnen/Camber

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 JTD

Hallo,

Bij mijn JTD zijn er vorige week twee nieuwe voorbanden eronder gezet (bridgestone Potenza RE720) tevens is de draagarm linksvoor vervangen.
De auto is bij de uitlijner geweest en de sporing was niet goed maar er werd mij ook gezegd dat de camber niet te verstellen is dat is geloof ik dat het wiel naar buiten of naar binnen staat als ik het fout heb corrct me !!
De garage bij wie ik het heb laten doen zei dat ik van die excentrische camber bouten moet halen .....okee ga ik achteraan maar ........ waar kan ik ze krijgen ik heb ze op hbase.nl gezien en rond gebeld maar allemaal heeeele lange levertijden en wisten ze niet of ze geleverd konden worden, ik heb gebeld met lasaulec,brezan, alfa dealer ik weet het ff niet meer !!
Weet iemand waar ik ze kan krijgen ?? en of het camber wel te stellen is bij een 146 1.9 JTD ??

Vriendelijke groeten

Raymond

Raymond1976

Geplaatst door Raymond1976 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 146? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

http://www.autostyle.nl/

[url=http://imageshack.us][img]http://img255.imageshack.us/img255/5588/...[/img][/url]

dit is wat je zoekt... en geschikt voor alfa

paul,

Raymond1976 (0), 17 jaar geleden

Yes die bedoel ik daar ben ik achteraan geweest maar diegene die ik gebeld heb hadden ontzettend lange levertijden maar deze had ik nog niet geprobeerd ga ik gelijk ff proberen !!
Bedankt voor de reactie !!

Raymond

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Brezan heeft ze ook in hun assortiment. En lasaulec dacht ik ook.

Sytze

Raymond1976 (0), 17 jaar geleden

Yep heb ik allemaal geprobeerd !! Zowel Brezan als Lasaulec vertellen mij dat ze ontzettende lange levertijden hebben ....... als ik het goed heb heeft Brezan zelfs gezegd dat de desbetreffende leverancier deze bouten al een anderhalf jaar niet meer leverd maar dat weet ik niet meer precies dus ik kan het mis hebben !!
Ik ben nu bezig met autostyle zoals Paul aangaf maar ik moet de tussenruimte opmeten tussen de "veerpoot" en het fuseestuk zeg maar dit inverband met een ring ofzo ........ ga wel ff naar mijn garage die zal wel weten wat er precies opgemeten moet worden .......... ergens vind ik het een vreemd verhaal dat je het niet kan verstellen maar ja dat is mijn mening de dealer (tiems en nijboer te emmeloord) kan deze bouten zelfs niet leveren ...... ik zal toch niet de enigste zijn met dit gebeuren .... of heb ik weer een speciale Alfa !! hahahaha
Bedankt voor de reactie !!

Groeten

Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 146 of stel zelf een nieuwe vraag.