Alfa Romeo GTV 2003: vergrendeling

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000, Motorinhoud (cc): 2000

Ik had weeral eens voor dat mijn raam niet meer naar boven ging en dan moet ik mijn deur uitelkaar halen. Dat lukt echter altijd maar heb dan het probleem met mijn vergrendeling. als ik mijn alarm opzet gaat de deur op slot en springt na één seconde terug open, het alarm bkijft wel opstaan maar de deuren zijn terug los. Heeft iemand er een oplossing voor aub.

kiaras

Geplaatst door kiaras (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo GTV? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jeroen pinda (0) PRO, 16 jaar geleden

probeer het eens in belgie bij problemcar ???? ik kan hier geen pudding van maaken

erka (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=kiaras]Ik had weeral eens voor dat mijn raam niet meer naar boven ging en dan moet ik mijn deur uitelkaar halen. Dat lukt echter altijd maar heb dan het probleem met mijn vergrendeling. als ik mijn alarm opzet gaat de deur op slot en springt na één seconde terug open, het alarm bkijft wel opstaan maar de deuren zijn terug los. Heeft iemand er een oplossing voor aub.[/quote]
waarschijnlijk de schakelaar op de kofferklep, die KAN ervoor zorgen dat de vergrendeling het signaal krijgt van "er staat nog iets open"
controleer dus eens, door de wagen op kontakt te zetten of er op het dash geen signaal komt van dat er nog iets open staat...

voor meer 916 info www.alfa916.nl succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo GTV of stel zelf een nieuwe vraag.