Algemeen: Automatische versnellingsbak FIAT Panda 2004

De automatische versnellingsbak van de Fiat panda 2004 gaat bij het afremmen terug in de Stand N, terwijl de hendel nog steeds D staat. De aanduiding op het Dashboard geeft dan N weer. De motor slaat dan af. Ik moet dan stoppen en de bak in N zetten, starten en dan weer in D. De auto rijdt dan gewoon weer.
Welke oorzaak en oplossing?

MarBle1948

Geplaatst door MarBle1948 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1895) PRO, 1 jaar geleden

Laat hem eerst eens uitlezen , dit is een gewone versnellingsbak met een schakelrobot , vermoed dat daar wat fout gaat .

MarBle1948 (0), 1 jaar geleden

Het probleem is voorlopig opgelost. Alles wijst op een bedieningsfout van de eigenaresse. Door rustig te wachten op het uitdoven van de controlelampjes, de auto dan te starten en de schakelpook dan in de stand A te zetten en vast te houden tot de A op het dashboard verschijnt, lijkt het nu beter te gaan. Blijft de storing weer voorkomen, lijkt opnieuw inregenen van het schakelblok en vervanging van de olie van de versnellingsbak de volgende stap.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.