Algemeen: Chrysler Grand Voyager 2,8 Diesel Automaat 2007met 220.000km

Hallo iedereen. Kan mij iemand helpen met het volgende?
Betreft een Chrysler Grand Voyager 2,8 Diesel Automaat 2007 met 220.000km.
Het probleem is bij het starten, demarreren, soms slaat hij aan en soms niet. Soms moet ik 5 a 6 keer proberen eer hij aanslaat. Soms lukt het niet en moet ik 20 min wachten en dan slaat hij wel aan. Ik heb net groot onderhoud laten doen: nieuwe olie, oliefilter, luchtfilter en mazoutfilter laten vervangen. Kan mij hier iemand helpen aub?
Alvast bedankt.
Mvg Bodo uit Aalst Oost-Vlaanderen België

bodo2

Geplaatst door bodo2 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Als de motor Warm niet wil aanslaan en na 20 minuten wel, dan lijkt het op een krukaspositiesensor die warm niet goed werkt. Maar het kan eventueel ook een nokkenas sensor zijn, en sporadisch de motor-computer zelf.

Testen kan door middel van afkoelen met koudspray of perslucht. Hoef je dan minder lang te wachten dan is het defecte onderdeel gevonden.

bodo2 (0), 3 jaar geleden

Uit getest en probleem blijft nog. Het probleem is zowel bij koude motor als warme motor. Eene keer start hij direct en andere keer moet ik 6 tot 7 keer proberen. Ik heb ook de injecteurs laten uittesten. Deze zijn nog heel goed. Wat kan ik nog nakijken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.