Algemeen: Gegevens !!

Ik kom het regelmatig tegen (vooral bij nieuwe geregistreerde P.Car users) dat niet alle gegevens worden ingevuld m.b.t. het voertuig ! o.a. het bouwjaar, brandstof, motor gegevens ect !!
Is het niet mogelijk dat als deze gegevens niet zijn ingevuld, dat het topic cq vraagstelling niet wordt geplaatst ! door bijvoorbeeld een verwijzing te maken dat niet alle gegevens zijn ingevuld ? [b]gelieve alle gegevens in te vullen. !![/b]

Tevens valt het mij op dat wanneer er een probleem is ? toevlucht wordt genomen tot het internet en zich men registreerd op P.Car.NL ...en dan ook nog durven vragen : gaarne met spoed te beantwoorden?
Dan wordt het topic door de TS helemaal niet (meer) opgevolgd of laat niets weten!!
Kan dat dan niet verwijderd worden ? Binnen een week geen reactie of niet opgevolgd ! topic sluiten of verwijderen?

TheoStek

Geplaatst door TheoStek (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Theo: over je 1e opmerking kan ik weinig zeggen. Dat is een afdeling waar programmeurs zich mee bezig moeten houden.

Betreffende je 2e : wij verwijderen alle vragen waarop na 1 maand nog geen reactie is gekomen. Je kunt dat zelf zien bij de regel: Problemen zonder oplossing boven de beide merkenblokken.
Verder worden in de topictitels door het moderatorteam zoveel mogelijk de kreten van "help"- "spoed" enz. al verwijderd. Iedereen reageert op vrijwillige basis en dus kunnen er geen eisen aan de reactiesnelheid gesteld worden.
Momenteel zijn we als team druk doende om vragenstellers te dwingen om feedback te geven. Dat zal even tijd kosten maar wordt aan gewerkt.

Moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.