Algemeen: mini connectoren

Hallo,ik ben eigenlijk op zoek naar een goede verzameldoos(ik weet dat het hier geen winkel is) voor losse stekkertjes zowel mannetjes als vrouwtjes die in connectors zitten! Ik kan op internet niet echt wat leuks vinden mijn voorkeur gaat uit voor opel/renault maar een grote verzameldoos voor diverse merken heeft de voorkeur!Bestaat er zoiets?alvast vriendelijk dank!

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Alfons

Ik weet wat je bedoelt. De firma Forch heeft dit in zijn assortiment. tel. 026-3527635

Gr. paul

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hey die beste paul,ik heb de meest gangbare stekkertjes besteld bij firma forch,ik heb er gevraagd om een verzameldoos maar dan krijg ik een doos van 3 bij 3 meter met 1500 vakjes! Dat wordt dus een beetje onbetaalbaar.Met de meeste gangbare connectors moet ik weer uit de voeten kunnen.Bedankt voor de link.

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Op de komende autovak zijn ook weer meerdere leveranciers van deze stekkers aanwezig, misschien iets om je licht op te steken?

Suc6

Paulus8636 (0) PRO, 13 jaar geleden

Misschien nog een tip:

www.ripcamarine.com of www.rickdonkers.nl

@moderator: sorry voor de reclame, maar ik weet dat deze stekkertjes lastig te vinden zijn en ik probeer te helpen.

Gr.
Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.