Algemeen: handleiding Balco B 93 balanceerapparaat

ik ben in het bezit van een Balco B 93 balanceer apparaat, met de hand slingeren, maar sinds kort geeft dit apparaat constant op het digitale display aan dat er , welk wiel ik er ook op zet, 100 gram links moet en 50 gram rechts, vermoedelijk moet het apparaat gecalibreerd worden of onderhoud, wie weet wat de storing is en wie is er in het bezit van een handleiding en wil deze in scannen of kopiereen, ik zou er erg mee geholpen zijn

Frans Polack

Geplaatst door Frans Polack (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harnak (0), 11 jaar geleden

http://www.agequipment.co.uk/manuals/b94...

Heb je hier iets aan wel Engels

Frans Polack (0), 11 jaar geleden

harnak, bedank, het is wel van een ander type, wellicht kom ik er me weg, maar als iemand nog een handleiding heeft voor het gevraagde model of opossing van de storing houdt ik mij aanbevolen.

Karel R (0), 7 maanden geleden

Hallo, ik heb een identiek probleem met mijn hand spin balanceermachine balco (Snap-on) B930. Kan je me de handleiding bezorgen zodat ik ook een calibratie kan uitvoeren?
Alvast dank
Karel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.