Algemeen: Laat aanslaan 1.4 of 1.2 FSI motoren van VW/Skoda enz enz

Als bij dit type motor van VW/Skoda/Seat/Audi de motor laat aanslaat dus pas na iets van 3-4 seconden en er staat geen storing in (heel soms brandstofdruk) en de bdp en nokkenassensor en de ketting timing e.d. zijn gewoon goed dan moet je de inspuitpomp op de cilinderkop controleren.
Al een paar keer gehad dat deze pomp gewoon in de meetwaardes tijdens starten de juiste druk aangeeft maar dan toch niet aanslaat, nieuwe pomp erop en slaat dan gelijk aan. (onderdeelnummer van de pomp gaat ook 3x over). Met de scoop mooi te zien dat op dat moment de verstuivers pas gaan inspuiten op het moment dat hij aanslaat en als hij eenmaal loopt dan is er ook niets aan de hand.

ricky

Geplaatst door ricky PRO , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door Highway PRO, 11 jaar geleden

bedankt voor het plaatsen van de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.