Algemeen: middelste gordel achterbank aziatische auto's

Hallo,

Kan er iemand me vertellen waarom er bij aziatische auto's onderscheid wordt gemaakt in de gordels op de achterbank. de middelste is vaak anders als de buitenste en zijn daarom ook niet uitwisselbaar. Terwijl ze gewoon op hetzelfde bevestigingspunt vast zitten. ook hebben de bevestigingen van de riemen een nokje op een uitsparing, zodat ze dus alleen in de middelste bevestigd kunnen worden. Wat is hier de technische reden van???
mvg, Tim.

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jeroenmonteyne (0) PRO, 10 jaar geleden

Dit is niet alleen bij aziatische auto's zo hoor. De reden hiervoor? Omdat je de juiste gordel in het juiste slotje zou steken zeker??? Geen Idee.

timhoeks2 (0) PRO, 10 jaar geleden

er moet toch iemand de achterliggende gedachte weten? technisch gezien dan. stel dat je ze zou kruisen zitten ze nog steeds op hetzelfde bevestigingspunt dus kwa sterkte maakt het mijn inziens niet uit. geen jongens die bij importeurs werken hier op het forum die dit eens kunnen weerleggen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.