Algemeen: Transmissie storing ford galaxy automaat

Hallo, vandaag rit naar Italië gemaakt. Vanuit Nederland aan één stuk door gereden en in zuid Duitsland melding van storing transmissie. Anwb geweest, maar bij starten vd auto geen melding meer en ook niks uit te lezen. In het restant vd reis nog 2x melding gehad die verdwijnt na het afzetten vd motor en weer opnieuw starten. Rijdt en schakelt verder heel soepel. We moeten met een week weer terug. Wat zou de oplossing zijn? Iets rustiger terug rijden??

Groet Pieter

Pietertie

Geplaatst door Pietertie (15) , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 2 maanden geleden

Zou kunnen.
Onder welke omstandigheden gaat het mis ?
Oliepeil is goed ?
Het kan ook uit de motor komen .

    Niet specifiek een bepaald moment. Eerste 6 uur nonstop gereden en geen enkel probleem. Toen de melding verdween weer doorgereden plm 2 uur en toen weer de melding. Daarna nog 1x en laatste anderhalf uur door de bergen gereden en geen enkel probleem meer gehad. Lastige is dat we ook nog weer terug moeten volgende week😊 - Pietertie (15), 2 maanden geleden

quikfit (715), 2 maanden geleden

Bakolie wel eens ververst?

Pietertie (15), 2 maanden geleden

Bak is gespoeld 3 maanden geleden en nu denk ik een 12500 kilometer gereden.

kaleido 1 (1565) PRO, 2 maanden geleden

Uitlezen om mee te beginnen , desnoods waar je nu bent.

    Is uitgelezen aan de computer, alleen geen foutmelding te zien. - Pietertie (15), 2 maanden geleden

kaleido 1 (1565) PRO, 2 maanden geleden

Zowel bak als motor uitgelezen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.