Algemeen: Uitleg Lpg Instalatie

Wie kan eens goed uitleg doen hoe een lpg instalatie Wordt gemonteerd liefst met goede fotos voral fotos van aansluiten electro en uitschakelen van ouwe injectoren is gewnst..

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/109/fotocp.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/109...][img]http://img109.imageshack.us/img109/2784/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Caprice1990

Geplaatst door Caprice1990 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Zit er helemaal niks bij? Geen mallen en/of instrukties?

Heb je al bij kme zelf op de site gekeken?

Caprice1990 (0), 12 jaar geleden

Misschien heb ik me verkeerd uitgelegt zou het intresant vinden als iemand de moeite kan doen om het goed uit te leggen want zit ak sinds paar weken te zoeken op internet naar lesboeken of iets in die rochting omdat ik graag zal leren hoe je gas inbouwt maar vindt niks terug..

@ oldford tuurlijk heb ik info gekregen van de kme instalatie maar wil echt alles leren ik vindt dit erg intresant en wil me gewoon in het hele lpg gebeuren verdiepen het aansluitrn van de lpg tank en leiding werk no-problem maar de injectoren en ecu en correct aansluiten verdamper dat zijn dingen die ik gewoon goed wil leren dus als iemand dat goed kan uitleggen evt met fotos dat zal ik erg waarderen

Hans4040 (310) PRO, 12 jaar geleden

Rob, ik heb je wat toegestuurd.

mvg,
Hans

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Misschien staat hier wat voor je bij: http://www.rdw.nl/nl/voertuigbranche/erk...

Caprice1990 (0), 12 jaar geleden

Geweldig bedankt hans! Das nou goede info :-)

Caprice1990 (0), 12 jaar geleden

Als mensen tips hebben bijv. waar je lesboeken kan krijgen geef aub door want ik kan ze helaas nergens vinden

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

Lesboeken ontvang je meestal bij het volgen van een cursus/opleiding.

Ik wil ook graag de catagorie 1 hebben i.z. de f-gassen verordering en vind ook geen lesmateriaal ter beschikking, dus moet ik wel een opleiding gaan volgen die dik bij de 2000 euro ligt ? zonder examen.
Ik begrijp dat je wilt leren zoals je zegt alles over lpg installatie e.d. volg dan een cursus/opleiding hierover..!
Men leert tenslotte eerst kruipen en dan pas lopen.

Mijn mening hierover:
Het probleem wat jij hebt, is dat je er helemaal niets van af weet en verlangt een "how to" om alles te instaleren tot in de puntjes uitgelegd..

Dus moest ik hier dadelijk vragen ? weet iemand.. hoe ik een aftermarket "airco" moet inbouwen in een Seat Inca bouwjaar 2000? graag met tekst en uitleg en nog beter met foto's..
Dan heb ik gelijk de hijpaal boven NAP.

Ik ben of dacht toch dat PC.NL voor pro of particulier een uitkomst bied met problemen tot mechanische/elektrische problemen en niet tot het instaleren van een gas installatie.?
Dan kan PC.NL beter een extra topic openen met een "how to" over bepaalde praktijk gerichte werkzaamheden..die voor een particulier niet zijn weg gelegd omdat deze geen kennis ervan heeft.

Oogluikend wordt door één moderator wel iets toegelaten ? en door de andere niets ?, en/of wordt onverwijld verwijderd...

Moest ik moderator zijn ? dan was jouw vraagstelling waar je al weken mee bezig bent op slot gezet/verwijderd.

Kort door de bocht, verlang jij een "how to" zonder iets maar ook er van af te weten.....en moet de pro of beunhaas je bij staan in jouw probleem ?

Dan is dit mijn laatste reactie op PC.NL

Hans4040 (310) PRO, 12 jaar geleden

Rob, je bent nu door 2 mensen van informatie voorzien en dat vinden wij eigenlijk wel genoeg zo.
Theo heeft groot gelijk en daarom sluit ik nu dit topic.

mvg,
moderator Problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.