Algemeen: Uitlezen LPG Tartarini

Sinds 2 jaar heb ik een LPG inbouw G3 van het merk Tartarini. Nu wil ik het graag laten uitlezen omdat de motor staionair wat schudt op LPG. Nou kwam ik er laatst achter dat er maar 1 leverancier is in Nederland die het merk Tartarini inbouwd ) en daar heb ik hem laten plaatsen. Nu blijkt dat hij ermee is opgehouden en kan ik de LPG niet laten uitlezen.
Achteraf heb ik me dus beter moeten laten informeren en beter kunnen kiezen voor een andere merk.
Maar mijn vraag is nu: waar ik de LPG Tartarini kan uitlezen hier in Nederland of net over de grens van Belgie of Duitsland. Ik hoop op respons.

Groeten,

Maurice

Maurice_76

Geplaatst door Maurice_76 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

erik007 (0), 15 jaar geleden

http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vla...

kijk hier even misschien heb je er wat aan

Hans4040 (310) PRO, 15 jaar geleden

Zo zijn er wel meer; zoek via Google op "Tartarini".....

gas ket (0), 15 jaar geleden

Hallo de invoerder van tartarini benelux zit in Olen Belgie(ik denk ong.40km van de nederlandse grens) ,ben daar toevallig vandaag langsgeweest voor een ombouw in mijn chevy transsport ,vriendelijke man met kennis van zaken en is trouwens van Nederland afkomstig.Heeft nog iemand goede of slechte ervaring met dit injectiesysteem?

Groeten Wouter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.