Algemeen: vag-com

ik heb het vag-com 704.1 gedownload en wil deze gaan gebruiken op mijn VW golf 5. Wie kan mij helpen om voordelig een USB kabel te bemachtigen voor snellle communicatie?

marcosc

Geplaatst door marcosc (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oempf (0), 15 jaar geleden

google maar eens obdtools

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=marcosc]ik heb het vag-com 704.1 gedownload en wil deze gaan gebruiken op mijn VW golf 5. Wie kan mij helpen om voordelig een USB kabel te bemachtigen voor snellle communicatie?[/quote]
http://www.priemus.nl/shop/

Hier verkrijgbaar.............................

Robin10134 (0) PRO, 15 jaar geleden

zie www.gerritspeek.nl voor de VAG COM dealers........moet wel lukken. Let goed op de prijsverschillen.

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Robin10134]Let goed op de prijsverschillen.[/quote]
Ik let liever op wat ik krijg voor dat geld.... Vandaar de enorme verschillen.

Gr. paul

Robin10134 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik ook en let daarom ook goed op de centen....zelfde software en drie aanbieders waarbij een de hoogste prijs. Enfin. Interesseert me eigenlijk niet. alles is goed als het maar werkt de rest is voor mij als monteur niet belangrijk!

vagfreak (0) PRO, 15 jaar geleden

Om je golf 5 uit te kunnen lezen en om volledig gebruik te kunnen maken van jou programma heb je de VAG-COM HEX-CAN USB nodig.
Deze kost uiteraard een paar centen.
Ik heb hem zelf ook en kan alles van de VAG groep uitlezen, ook de mogelijkheden zijn bijna net zo veel als dat de dealer kan.
Ik heb hem zelf rechtstreeks in USA gekocht bij Rosstech dit scheelt enorm in de kosten, maar mijn programma is in het Engels versie 805.1

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.