Algemeen: wie heeft ervaring met diagnose apparatuur van auto boss

Bouwjaar: 2005

wie heeft ervaring met diagnose apparatuur van autoboss

marco7092

Geplaatst door marco7092 PRO , lid sinds 17 jaar geleden

2 Reacties

Robin10134 PRO, 17 jaar geleden

we hebben recentelijk een oude AutoBoss PC versie ingeruild met een STAR Pro met touchscreen en CAN-bus. zie ook hun website op www.autobossusa.com of hier in nederland.
Voor de VAG groep heb ik liever VAG COM maar voor de Duitse en Japanse merken werkt het echt goed echter nog niet voor de Franse en Italiaanse merken. Er is nog geen noodzaak voor ons om meer te investeren in diagnose apparatuur voor voertuigen die over het algemeen minder problemen hebben. Heb je wel eens een Peugeot met problemen gezien? ik nog niet echt maar een BMW heeft regelmatig kuren...heb je de test gezien van enkele maanden geleden in auto&motortechniek, hierin stond een scala aan apparatuur...ze zijn alleen zo duur.

Succes,
Robin.

fikshetzelf, 16 jaar geleden

Marco,

Wil je meer weten over deze Scanner ga dan naar hun website , dit is een Chinese site waar de Scanner word gemaakt, klik wel even op Engels anders krijg je alles in het Chinees!
Iedere keer als je van pagina wilt veranderen krijg je een beeldschermpje, iedere keer op annuleren klikken dan krijg je het ook iedere keer in het Engels, veel kijkplezier, best wel een interessante site.

Groetjes,

Eddy.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Ervaringen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.