Audi A3: A3 loopt erg laag stationair

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 APF

Zoals de titel aan aangeeft, als mijn climatronic uitstaat loopt de motor 550/600 toeren, veel te laag dus. Wat is er al gedaan?

Nieuwe olie 5W30
oliefilter
benzinefilter
Nieuwe bougies
Nieuwe LMM

Probleem blijft echter, en was er van te voren ook al. Het toerental schommelt ook een beetje op en neer en soms valt het terug (bij het intrappen van de koppeling op lage toeren) naar 300/400 om verolgens weer terug te komen naar 600 toeren.

Met remreiniger ook al de vacuumslangen geinspecteerd maar hier niks kunnen ontdekken. Gasklephuis is ook schoongemaakt en opnieuw ingeleerd.

I ran out of options... Iemand?

emiel10

Geplaatst door emiel10 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Is gasklephuis wel op de juiste manier ingeleerd?
Had je storingen in het systeem staan?

emiel10 (0), 13 jaar geleden

De auto had geen storingen en is met een vagcom opnieuw ingeleerd en ook het geheugen is gewist. Ik ga hem volgende week nog een keer schoonmaken (kijken of er iets vergeten is) nieuwe pakkingen erin en dan nog een keer resetten en dan zou het theoretisch gezien goed moeten zijn...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.