Audi A8: A8 Aut. in noodloop

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi AFB-moter

Een audi A8 van een klant heeft het volgende probleem. Af en toe gaat aut.bak in de noodloop. bij het uitlezen gaf hij aan: P1857 Belastingssignaal, storingsmelding van regelapparaat.Deze week even bij ons gehad, na ong. een kwartier rijdden tradt het probleem op, uitgelezen weer zelfde code, we hadden al om te proberen luchtmassamtere vervangen,dat hielp dus niet. Overlegd met automaatrevisiebedrijf: die hebben dit probleem ook een keer gehad maar dat heeft een ander bedrijf opgelost, maar die weten niet meer hoe. Ze dachten dat het een draadbreuk was vanaf de dynamo. Ik heb maar even kunnen meten maar dynamo laad goed op de accu, Deze dynamo heeft het DF-signaal niet aangesloten? Heeft iemand dit probleem wel eens gehad, of zitten wij in de verkeerde hoek te zoeken? De automaatbak is bij de vorige eigenaar niet zo lang geleden gereviseerd.

Alvast bedankt

dupl-u-8612-5dd14847dfca0+top

Geplaatst door dupl-u-8612-5dd14847dfca0+top (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit probleem zit hem ergens in de motor die op een bepaald moment inhoudt,vandaar de storing in de versnellingsbak die verwijst naar het motorregelapparaat.
Kijk bij deze motoren naar het pompriempje/egr/carterontluchting.

Succes,
Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A8 of stel zelf een nieuwe vraag.