Audi 0: Aankoop hulp A4 -'96 met automaat

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 aut

Hoi allemaal,

Bij mijn zoektocht naar mn eerste eigen auto heb ik een Audi A4 uit 1996 gevonden met daarin een 1.6 moter en een automatische versnellingsbak. Auto heeft alle denkbare opties (ECC ed).
Auto heeft 108.000 km gelopen, is altijd dealer onderhouden en reed tijdens de proefrit als een zonnetje.

De "standaard" A4 uit 1996 ken ik wel een beetje, waar moet ik op letten of wat zijn de aandachtspuntjes met deze auto ?
Zijn er veel problemen met de automaat ? - Ik lees veel over problemen met de draagarmen aan de voorkant ?

Hopelijk kunnen jullie mijn beslissing een beetje vergemakkelijken


Alvast reuze bedankt !


Arjan

ArjanJ

Geplaatst door ArjanJ (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

opzich een prima auto met een mooie km, stand... op het algemeen houd dit type automaatbak het een stukje langer uit, wat overigens niet wil zeggen dat deze niet stuk willen, maar ze zijn beter dan de tiptronic bakken.. wat betreft draagarmen hoef je je geen zorgen te maken, waarschijnlijk zijn de draagarmen al eens vervangen bij een terugroepaktie... zo niet? dan is er nog geen man overboord ze kosten al een stuk minder dan voorheen... verwacht overigens geen wonderen van dit type motor het houd niet over... zelf noem ik het een SLAK in winterslaap... indien je geen haast hebt, heb je er een prima auto aan, zeker met deze km, stand....

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 0 of stel zelf een nieuwe vraag.