Audi A4: Onderste deursierstrip A4 monteren

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI

Hallo,

Mijn onderste sierstrip van de deur aan de bijrijderskant zit er niet netjes op. Nu vraag ik mij af hoe ik deze op een nette manier weer op de deur kan plaatsen. Het lijkt erop dat de pinnetjes die de bevestitingsplaatjes vasthouden aan de deur zijn gelast, klopt dit?

Alvast bedankt voor je reactie.

Groeten,
Bas

Bas A4 TDI 81kw

Geplaatst door Bas A4 TDI 81kw (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

op deze pinnetjes zitten (horen clips) deze houden de strip op zijn plaats, clips vervangen en strip opnieuw monteren (vast klikken) en je bent weer klaar...

paul,

eric2771 (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat een onzin, nieuwe clips monteren op een siierlijst. De lijst laat namelijk los doordat in de lijst een ijzeren strip zit verwerkt welke na verloop van jaren weg roest en de strip loslaat, waardoor dit enkel en alleen op te lossen is door het plaatsen van een nieuwe lijst. (ps. deze zijn helemaal niet zo kostbaar)

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

tja! eric... ik hou niet van half werk, daarom monteer ik ''OOK'' gelijk nieuwe clips, je zegt het zelf al! ze zijn helemaal niet zo kostbaar..

weet waar je over praat, de onderste deurlijst bevat ''geen'' metalen strip...

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.