Audi A3: Abs

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: AGR TDI

Storing in ABS systeem 01276 Hydraulische ABS pomp V64 signaal buiten toleranties. Kan wel worden gewist maar komt tijdens een proefrit vrij snel weer terug. Iemand reeds eerder meegemaakt??.

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

ja toenbleek de electrisch unit de boos doener die eronder zit die hebben we toen vervangen maar bij jou zou het ook de pomp kunnen zijn.

groetjes jan.

Fonszarelli (0) PRO, 17 jaar geleden

Tijdje terug een abs-storing gehad met een golfje 4 , (pomp van abs volgens storingscode) het bleek een probleem met de voedingsspanning te zijn . Op de accu was de betreffende zekering ingebrand. Zekering vernieuwd, storing verholpen!

w11884 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb de stekker op de pomp losgehaald en gecontroleerd. Niets kunnen ontdekken. Weer in elkaar gezet, gewist en klat rijdt alweer enkele weken zonder problemen. Voorheen kwam na het wissen de code tijdens een proefrit vrij snel terug. is dus opgelost, weet alleen niet hoe of wat.

Philippefeij (0), 16 jaar geleden

Hallo,

DIt is 9 van de 10 keer een probleem met een onzuiver voeding van de ABS pomp. Mijn auto is er uuuuuuuuuren voor naar de garage geweest en bleek achteraf het zekeringenkastje op de accu te zijn. Door de hoge stromen ontstaan vlambogen op de contacten waardoor uiteindelijk een slecht contact ontstaat. Beste is kastje vervangen (iets van € 25,-) en zekeringen ook (deze zijn ook aangetast) en het probleem is verholpen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.