Audi A6: abs en esp lampjes en brandstofmeter

Bouwjaar: 2000

mijn Audi A6 heeft het volgende probleem:
bij een koude start heb ik nog geen probleem met de abs en esp maar de brandstofmeter denkt dat het een ruitenwisser is springt op 0 en weer terug, zodra de motor iets is opgewarmd springen het abs en esp lampje aan.
Na 5 bezoekjes aan de Audi garage kreeg ik hetvolgende te horen geeft foutmelding van motorsensor(warmtesensor) maar dit kan niet want deze is niet aangesloten??!!! Probleem dus niet opgelost. Tevens als de lampjes van het abs en esp gaan branden en ik vervolgens stop bij bv een stoplicht draait de motor 1000 toeren stationair.
Vervolgens als de auto warm is en hem wil starten branden de abs en esp lampjes gaan ook niet uit en blijft het lampje van de gloeispiraal heel lang branden. HELP!!!!!

stanley11053

Geplaatst door stanley11053 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


er is duidelijk.. een sensor die de boel.. belazerd..

dit wordt een zoekplaatje.. maar is zeker te vinden..


paul,

Rick9756 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het lijkt erop dat het instrumentenpaneel defekt is. Vooral de storing van de brandstofmeter doet dit vermoeden. Een defekt instrumentenpaneel komt vrij veel voor. Als je de ABS en motor uit laat lezen en er staan geen storingen in is dat vrijwel zeker, omdat hier anders sporadisch voorgekomen storingen in zouden staan. Het statonaire toerental kan ik echter niet verklaren, kan zover ik weet niets te maken hebben met het instrumentenpaneel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.