Audi A6: Abs storing

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI

Sinds korte tijd begint het ABS lampje op m'n dashbord te branden. Nu begint de lamp al te branden als ik de auto start. Diverse pogingen om de ABS uit te lezen zijn mislukt omdat er geen verbinding gemaakt kan worden. Zelfs de Audi dealer kon met zijn kast geen verbinding krijgen met de ABS. Men (Audi) gaat nu volgende week "zoeken"wat de oorzaak kan zijn. Alleen ben ik bang dat dit zoeken heel lang gaat duren. Van de garagetarieven word ik niet vrolijk, dus misschien heeft iemand een tip waar die storing aan kan liggen. In ieder geval niet met de radio, zoals Audi al aan gaf.
vr.gr.Kees

keessie88

Geplaatst door keessie88 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Kees

Zit met hetzelfde probleem,ook niet in de ABS te komen..geeft telkens aan : * Too many communication errors to continue *

Lampje ging eerst eens aan tijdens de rit..brand nu gelijk al als het contact aangezet word,en gaat ook niet meer uit tijdens de rit..

Ik vrees voor de abs module zelf,maar dit durf ik nog niet met zekerheid te zeggen.

Gr Stefan

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Voeding/massa meten op abs regelapparaat dmv schema,als dat allemaal goed is,dan zal het probleem hoogstwaarschijnlijk aan het abs regelapparaat liggen.

keessie88 (0), 14 jaar geleden

Ziet er dus niet al te hoopgevend uit. Iemand enig idee wat revisie van zo'n module kost. Of zijn er nog anderen die een idee hebben? Heb wel bij actronics.nl gekeken maar daar lees ik niets over prijzen.

vr.gr.Kees

Ary (0) PRO, 14 jaar geleden

Het beste is dan om ACtronics even te bellen voor de kosten. Zij weten erveel van en met een paar dagen is jou regelapp. weer hersteld.

Gr. Ary

keessie88 (0), 14 jaar geleden

Ary bedankt voor de tip, ik kreeg van iemand nog de tip om de accu even voor een uurtje los te gooien en dan weer aan te sluiten. Misschien is het een opeenstapeling van fouten waardoor men de ABS niet kan uitlezen. Hierdoor zal alles gereset gaan worden. Mocht dit niet lukken dan ga ik inderdaad actronics even bellen.
Bedankt voor de tip.

gr.Kees

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bij mij hielp dat ook niet kees,maar nooit geschoten is altijd mis natuurlijk..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.