Audi A4: achteras rubber / kilometer aanduiding "In 2"

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.600

Goede dag,

Zou iemand mij kunnen vertellen of ik nou mijn achteras rubber moet vervangen? De garage zegt dat ze versleten zijn, maar zou graag het zekere voor het onzekere willen weten. Voorheen heb ik mijn schokdempers vervangen.
Ik hoor namelijk het volgende:
Wanneer ik rij dan hoor ik achter van beide kanten een soort van krakend geluid, wanneer ik over drempels / holletjes of kuiltjes in de weg rij.
Het geluid klinkt zo vervelend, alsof de auto niet meer stabiel is en de achterkant los zit.

Over mijn kilometer aanduiding zou ik graag willen weten wat het betekend als er "In 2" bij de teller staat wanneer ik de auto start.

Met Vriendelijke groet,

Romeo

Romeo27

Geplaatst door Romeo27 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

Als de garage dat heeft geconstateerd dat de rubbers versleten zijn mag je daar toch van uitgaan, dit verklaart ook de onstabiele wegligging.

[quote]Over mijn kilometer aanduiding zou ik graag willen weten wat het betekend als er "In 2" bij de teller staat wanneer ik de auto start[/quote]
Dat is de service interval.

IN 01 = grote beurt zonder extra werk.
IN 02 = grote beurt met extra werk.
OEL = olie wissel/kleinebeurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.