Audi 100: af en toe niet starten en afslaan van de motor bij remmen

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3E

Sinds enige tijd hebben we problemen met onze audi 100. Geregeld wil hij niet starten, tot voor enkele weken kregen we hem telkens weer aan de gang met startpiloot. Dit begint echter steeds slechter te lukken. Ook valt de motor geregeld uit bij het afremmen/vertragen en kan dan niet meer gestart worden. De verdelerkap en verdeler zijn reeds vervangen en hij is al enkele keren naar de de garage geweest, maar tot dusver nog geen oplossing. Heeft er iemand hier dit probleem ook al eens voorgehad of weet er iemand een oplossing?
alvast bedankt, mvg Yves

yvese

Geplaatst door yvese (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

vacuumslang op inlaatspruitstuk naar rembekrachtiger lek ?

groet thijs

arbo72 (0), 16 jaar geleden

De oplossing is het remdrukapparaat te vervangen die gemonteerd zit op de motor!..... hier zit namelijk een membraam in die lek kan raken, tevens kan het zo zijn dat je olie verlies hebt hierdoor! Je kunt ook gewoon het zaakje verwijderen, weet alleen niet of hij dan door de APK komt. Het apparaat dient er voor om remdruk te houden als de motor gestopt is.

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Arbo72, dit is geen diesel met aparte vacuumpomp, dit is een benzineuitvoering met rembekrachtiging door onderdruk in het spruitstuk.

Yvese, ook je inspuithuisvoetpakking kan lek zijn. Groet thijs

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ook benzine wagens kunnen met een vacuumpomp uitgerust zijn, deze audi is er eentje van........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 100 of stel zelf een nieuwe vraag.