Audi A4: Afslaan....

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 Automaat

Vanmorgen op weg naar mijn werk sloeg de moeter af toen ik stopte bij een rotonde (dit was na ca. 1,5km). Opnieuw gestart motor sloeg gelijk aan maar toen ik hem in z'n D zette sloeg hij weer af tot 4 keer toe. Vervolgens heb ik hem in 1 gezet deze pakte die wel, heb de auto aan de kant gezet en hem vervolgens pakte hij de D wel. De ANWB heb ik op mijn werk langs laten komen en het euvel voorgelegd, deze kon niks ontdekken.

Weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn geweest want nu doet hij het gewoon weer (kweet niet voor hoelang).

PS. tja misschien voor mij nu even belangrijker morgen moet ik ca. 250km. rijden en volgens de meneer van de ANWB is de thermostaat kapot en zeeeer snel moet laten vervangen. Mijn garage zegt dat niet probleem geeft. De thermostaat loopt op tot ca. 70/80 en als ik na wat lange kilometers in het langzame verkeer kom loopt hij iets op. KAN IEMAND VERTELLEN OF IK HIER MEE KAN BLIJVEN RIJDEN!!! Volgens de garage kan dit wel op 19jan. als de auto voor APK moet.

Alvast bedankt voor elk antwoord

WAEG (Eduard Bakkenes)

WAEG

Geplaatst door WAEG (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Als de motor netjes tot ongeveer 90 graden blijft,kun je gewoon met die thermostaat door blijven rijden,maar adviseer hem wel ter zijner tijd te laten vervangen.

Die klacht van afslaan zou ik even laten uitlezen met de testkast.Zou misschien een te laag stationair toerental kunnen zijn,misschien door een vervuild gasklephuis,laat deze eens schoonmaken en opnieuw inleren in basis.

Ricky,

WAEG (0), 16 jaar geleden

nog bedankt voor je reactie klopte helemaal. Reageer wel heeeeel laat maar mijn laptop was gestolen en was dus het internet adres kwijt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.