Audi Tt: airbag lampje blijft branden

Bouwjaar: 2002, Motorcode: quattro/225

airbag front + seite codering 10102/wsc 01236 is niet te resetten kom er niet in. vag geeft aan dat het regelapparaat defect is. is hier iemand mee bekent bij voorbaat dank greetz oxy57

oxy57

Geplaatst door oxy57 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat is precies de foutcode? Meestal als zegt regelapparaat is defect dan klopt dat ook,kan misschien zijn doordat hij de airbags al een keer heeft laten ploffen of iets inwendig defect,maar eerst de foutcode die de vag testers zeggen.

oxy57 (0), 14 jaar geleden

heej ricky de foutcode is 65535

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Dan is het regelapparaat echt stuk en zal hij vervangen moeten worden,je kunt hem naar de dealer brengen want misschien zit hier nog iets van coulance op,tis te proberen is mijn advies.

oxy57 (0), 14 jaar geleden

heej ricky bedankt voor je aandacht, is dit klusje zelf te doen zo ja waar zit het regelapparaat ?

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik denk dat deze op de tunnel zit helemaal aan de voorkant onder dashbord,het vervangen is wel te doen,alleen moet hij met de testkast gecodeerd worden en dat kan maar 1x,dus als het fout gaat zit je weer aan een nieuwe vast.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.