Audi A3: airbag vervangen

Bouwjaar: 2000

Na een rijding zijn de twee voorste airbags geploft , kun je volstaan met alleen de airbags te vervangen of moet ook de regel eenheid vervangen ?? of wat nog meer

henk

HM

Geplaatst door HM (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

top (0) PRO, 19 jaar geleden

Je moet dan ook de regeleenheid vervangen. Maar pas op: er zijn tijpes waar je eerst de code uit het oude regeleenheid moet halen en die programeren in de nieuwe (volgens mij kan dat alleen nog maar met een V.A.G. tester)
Martin

HM (0) PRO, 19 jaar geleden

Je moet inderdaad de regeleenheid wisselen ander kun je foutcodes niet wissen , en dan moet de nieuwe ingeleerd worden bij de dealer .

johan5637 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het coderen kun je ook doen met vag.com: http://www.ross-tech.com/vag-com/tour/re...
Groetjes Johan

kokkeler (0), 19 jaar geleden

je moet de airbagmodulle en de kabeltjes als de gordels vastzitten moet je deze ook vervangen accu klemmen eraf airbags en modulle aansluiten, accumklemmen erweer op en dan kan het zijn dat er nog een lampje blijft branden van airbag fout ga dan naar een garage die de computer van de audi uit kan lezen

succes ermee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.