Audi TT: Airco

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: APP, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 132

Beste auto fanaten,

Ik heb sinds kort een Audi tt 132Kw uit 1999 gekocht. Nu constateerde ik dat mijn ramen beslaan. Ik ging meteen naar de airco pomp kijken en zoals ik al dacht draaie deze niet.
Toen ik bij de grage was om hier naar te kijken draaide hij wel en functioneerde prima. Ook zit er nog genoeg vloeistof in. Ik weet dat je de airco aan en uit kan zetten met de econ knop maar ook hier reageert hij soms niet op.

Kort samen gevat, soms doet de airco het wel en soms niet,

Wie kan me helpen. Alvast bedankt

Niels vd s

Geplaatst door Niels vd s (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1830) PRO, 6 jaar geleden

Gezien de lage buitentemperatuur is de kans groot dat hij het daarom niet doet , een airco werkt namelijk niet meer onder de 4 graden .
In de garage is de omgevingstemperatuur hoger dan 4 graden neem ik aan , en daarom werkt hij daar wel , je kunt het volgende zelf controleren , rij je auto warm zodat het interieur ook warm is , zet dan je airco eens aan , denk dat hij het dan wel doet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.