Audi A3 1998: Airco blaast alleen warme lucht

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 (AKL)

Hallo,

ik heb een probleem met een airco van een Audi A3. Hij blaast alleen maar warme lucht zodra de motor op temperatuur is. Ik heb de airco opnieuw afgevuld en er is geen lekkage. Ook heb ik de drukzender vervangen, die was ook niet goed meer. Alleen het probleem is nog niet opgelost.

Ik heb de parameters erbij gepakt, en er blijft 1 temparatuurzender op 0 staan. Nu is mijn vraag, waar kan ik de Temperatuursensor luchtinlaat midden vinden. Ik heb de hele auto al uit elkaar, maar ik heb hem nog niet gevonden.

EdwardHoekstra

Geplaatst door EdwardHoekstra (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Weet het nu ff niet uit mijn hoofd maar in ieder geval op de uitstroomgangen van de middelste roosters dus kan verschillen van ergens in het midden naast de pedalen of tegenoverzijde of zijkanten dashboard naast de middenroosters. Misschein dat iemand anders hier een tekening heeft maar denk dat dat wel jouw probleem is iig, hij geeft al 0 graden aan dus denk hij dat hij niet meer hoeft te koelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.