Audi A4: Airco-verdamper stuk van een A4 cabrio, hoe nu verder?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

Vandaag bij de Audispecialist te horen gekregen waarom mijn airco niet werkt. Ze hebben middels wat vloeistof de lekkage achterhaald; het ligt aan een kapotte airco-verdamper.

Ding moet rond de xx euro kosten, maar de demontage/montage blijkt een hels karwei te zijn, aangezien het dashboard eruit moet en het bij elkaar zo'n xx euro kost (arbeidsuren).

Wie heeft ervaring met het uit- en inbouwen van zo'n verdamper uit een A4 cabrio? Moet het dashboard er echt helemaal uit?

Ronny007

Geplaatst door Ronny007 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Goede kans dat inderdaad het hele dashbord er uit moet. Een Audispecialist zal dit zeker weten. De verdamper is nl. verwerkt in het kachelhuis.
Verder heeft het vermelden van prijzen geen toegevoegde waarde voor de vraag en is derhalve ook niet toegestaan en/of relevant. Dit omdat een vergelijk van het geleverde werk vooraf niet mogelijk is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.