Audi A4: Alarm

Bouwjaar: 1999

Alarm(fabriek af ingebouwd) gaat spontaan af wanneer de auto afgesloten is.De ene keer kan dit na 5 minuten zijn en een andere keer na 12 uur. Wie weet wat het probleem kan zijn??

Gerardz

Geplaatst door Gerardz (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


dit kunnen div, oorzaken zijn! als dit een orgineel af, fabriek alarm is kunnen ze deze uitlezen en mogelijk zodoende een storing vinden!


paul,

Gerardz (0), 19 jaar geleden

OK Paul, bedankt dan laat ik hem morgen direct uilezen.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

dikke kans op een gammel deurcontact, daar staat dit type bekend om. Uitlezen is de enige manier om er achter te komen welke deur.....

Gerardz (0), 19 jaar geleden

Bij uitlezen werd idd aangegeven deurschakelaar rechts achter. Alleen zou het volgens de monteur ook een vocht probleem kunnen zijn, want er zit volgens hem een sensor in de deur die vrij gevoelig is. De storing is gewist, en dan moet ik nu afwachten wat het alarm verder doet!!

Tevens voor twee weken terug opdracht gegeven nokkenassen te vernieuwen, maar dit schijnt in back order te staan. Het enige wat ik me dan afvraag, wanneer de nokkenassen een bekend structureel probleem is waarom is er dan geen verbeterde versie uit voorraad leverbaar??

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi gerard


problemen met de nokkenassen kwamen voor in de 2.5 V6 tdi tot 2001,tevens is hier een coulance regeling op toegepast, dit binnen 4 jaar! met een km, stand tot 150000,km worden deze kosteloos vervangen.

na 4 jaar, boven de 150000,km en meer volgt er een gedeelde coulance ( bv,50% ) na 200000,km wordt er geen coulance meer gegeven.. en zijn deze kosten ca, 3300,- euro voor de klant..

de nieuwe nokkenassen ( 4 keer ) die nu in de audi worden gemonteerd.. is idd, de verbeterde versie!

dit betreft een hele kruiwagen vol!!

4 keer nokkenas ( verbeterde versie)

24 klepstoters

24 slepers ( verbeterde versie )

2 nokkenas keringen en div, afdichtringen

2 klepdeksel pakkingen

1 afdicht plaatje ( achterzijde nokkenas )

div, bouten ect,

hoe staat het met de distributieriem..? anders deze meteen mee laten vervangen! de boel ligt immers toch al los ( dan vervalt namelijk de montage kosten van de riem )



paul,

Gerardz (0), 19 jaar geleden

De distributieriem is bij 120.000 km vervangen, en er staat nu 154.000 km op. Mag de "oude" riem dan weer geplaatst worden?

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, garard


dan zou ik deze riem.. lekker laten zitten! ( kan nog een poos )


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.