Audi A4: Schokkkend rijden tussen de 40 en 80km per uur

Bouwjaar: 1998

Mijn Audi A4 18 20v bj 1998 rijd schokkend tusseb de 40 en 80
De lucht hoeveelheidsmeter is al uitgewisseld en hij geeft geen storing aan ook heb ik gereden met de stekker los van de lambo sonde dat gaf geen verschil wat zou dit kunnen zijn?.

Groet Kikker

kikker

Geplaatst door kikker (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

mondje van de carterontuchting nog heel, zit onder de inlaatbochten achter de dynamo en gaat stuk waar het kunststof over gaat in de rubber slang, aan de onderzijde, dus niet van boven af te zien.....
Geeft valse lucht (niet gemeten door luchtmassamter, waarschijnlijk daardoor eerdere diagnose hierop)
Is een geklooi om te vervangen, dus veel succes

Alwin305 (0), 19 jaar geleden

Hallo, even een extra vraag hierop. Mijn Audi A4 1.8 20V uit bouwjaar 1995 houd in tijdens het rijden op benzine. Ik heb de luchtmassameter al vervangen, maar dit heeft niet geholpen. Het komt vooral voor bij het rijden met lage toerentallen. Hoe verder ik het gas in trap, hoe meer hij inhoud. Zou dit ook het karterontlucht-probleem kunnen zijn? En als ik hier bij wil komen. Moet ik dan de dynamo demonteren? of de luchtinlaat?

Alvast bedankt.
P.s. tijdens het rijden op LPG doet zich dit probleem niet voor!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.