Audi A3: Alarmsysteem van russich merk.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20v

Een tijdje geleden heb ik een auto vanuit Litouwen geimporteerd, en daar zat een alarmsysteem met afstandsbediening bij. Dit is allemaal leuk en aardig, maar ik heb het probleem dat als de afstandsbediening stuk gaat, ik de auto met geen mogelijkheid meer aan krijg.
Het gaat om het merk Sheriff (www.piti.ru) Model: 2W5BLED

Nu vroeg ik mij af of het mogelijk is om een klapsleutel te laten maken met dit alarm ingebouwd (ik kan er alleen de deuren mee open en dicht doen + dat als er wordt ingebroken de sleutel gaat piepen en trillen) dit heb ik helaas al een keer meegemaakt :(. Of moet ik kijken voor een zelfde model ergens op internet waar ik dan de code kan inlezen?

Bij voorbaat dank.

UPDATE:
Na wat speurwerk deze site gevonden die hem verkoopt:
http://eng.piti.ru/product/?id=408

addict

Geplaatst door addict (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Die mogelijkheid heb je wel, de draden van de onderbreker(s) volgen, los koppelen en de originele draden aan elkaar maken, dan is de onderbreker eraf en start hij wel gewoon, dat alarm zegt me helemaal niks en weet ook de mogelijkheden er niet van..

Je kan het altijd eruit halen, en voorzien van een goed alarm dat elders in het land te koop is mocht je eens problemen ondervinden..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.