Audi A6: audi 2.5tdi trekt niet meer na 3000 toeren.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi

wagen begint goed op te trekken en houdt dan plots in. Turbodruk valt weg. Wagen heeft een trage reactie op het gaspedaal, zoals een turbogat bij het veranderen van versnelling. luchtmassameter reeds 2 maal vervangen. driewegregelklep voor sturing turbo vervangen. Geen enkele foutcode bij het uitlezen.Het probleem is versterkt als de motor heel warm wordt zoals na een tijdsje file rijden. Het probleem is : bijvoorbeel ik rijd 120 km op de 5e versnelling (automaat) en ik trap op het gaspedaal. Auto schakelt terug komt tot 4000 toeren en blijft daar haken. als ik een stukje gas terugtrek gaat de auto weer over naar de 5e versnelling en rijdt door.

Aub help mij .

audipower

Geplaatst door audipower (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

Alaaddin

je kunt natuurlijk blijven vervangen wat natuurlijk niet de bedoeling is. de [color=red]kortste[/color] klap is in dit geval rijdend een log maken je kunt dan exact zien wat er gebeurt en waar het mis gaat........

Gr. paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.